De regula, o tinuta all black ar echivala cu un doliu, insa, nu a mai fost acest caz  de cand Coco Chanel a creat micuta rochie neagra sau Little Black Dress. Din acel moment, orice tinuta all black s-a transformat intr-una spectaculoasa asociata elegantei desavarsite. Ca in cazul oricarei tinute, si negrul trebuie purtat cu mare grija deoarece intr-o tinuta all black el va augmenta celelalte aspecte: parul, machiajul, coafura, accesoriile si corpul.

Intr-o tinuta all black, croiala ar fi una potrivita pentru fiecare forma a corpului in parte, asadar vom purta pantaloni drepti daca avem soldurile late si rochii baby doll daca dorim sa ascundem o nemultumire din zona abdomenului sau a feselor. O croiala clasica perfecta asociata  negrului va fi mereu un etalon al elegantei indiferent de gen sau item, in schimb ce hainele croite defectuos sau mai largi vor avea exact efectul opus.

In cazul tinutelor all black accentul cade pe orice altceva decat pe rochie, asadar trebuie sa ai o manichiura, coafura si machiaj fara cusur, parul trebuie sa fie ingrijit si frumos coafat, merg mai bine cocurile clasice, simple, spre deosebire de cele usor dezordonate. Un par lasat pe spate sau un machiaj cu multe nuante inchise te va imbatrani asa ca, alege mereu nuante mai deschise care sa iti lumineze tenul.

Atunci cand alegi o nonculoare atat de puternica precum negrul, trebuie sa mizezi pe un material de calitate pentru a completa acea tinuta impecabila si eleganta pe care ti-o doresti, insa ai grija cum le asociezi. De exemplu la evenimente de seara poti purta organza, satinul, matasea sau catifeaua, in schimb ce, pentru tinutele de zi poti alege piele asortata cu dantela sau clasicul bumbac gros.

Tinutele all black sunt un statement in sine inca de cand au luat fiinta la initiativa lui Coco Chanel, insa nu pot exista simple fara a implica si restul aspectelor din tinuta aleasa asa ca, tine de tine sa le potentezi efectele pentru ca tu, cu totul, sa fii o prezenta statement a elegantei si a bunului gust. In acest sens Zonia iti ofera cele mai frumoase Little Black Dress incepand cu rochii precum Britney, Ruby sau Verona  presarate cu reduceri de 70% pentru cumparaturi cu stil!