Livrare oriunde în lume. Afla mai multe.
Livrare Gratuita la comenzi de peste 300 Lei.
Lei
+40 766 985 985

Politica de returnare

Este dreptul tau:

In urma intrarii in vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunta la achizitia in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului.

Perioada de retragere (retur) expira dupa 14 zile incepand:

 • din ziua la care intri tu sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de tine, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare) sau
 • din ziua in care intri tu sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de tine, in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat).

Zonia iti ofera retur flexibil si simplu in 3 pasi:

In cazul In care nu vei fi multumita de produsele primite sau acestea nu se potrivesc, le poti returna in termen de maxim 14 zile calendaristice fara nici un fel de motivatie.

  1. Anunta intentia de retur telefonic la 0766985985, prin e-mail la contact@zonia.ro sau completeaza acest formular de retur , folosirea lui nu este insa obligatorie.
  2. Pentru a putea beneficia de drepturile de returnare, iti recomandam sa te asiguri ca produsul are eticheta in original, documentele care l-au insotit, este ambalat corespunzator si nu prezinta semne de uzura si mirosuri improprii.
  3. Trimite coletul prin orice metoda de transport doresti la adresa afisata pe site: S.C. Zonia World S.R.L Str. 1 Decembrie 1918 Nr. 12 Mangalia, Jud.Constanta, Romania, 905500. Te rugam sa trimiti coletul fara ramburs.

Beneficiezi de retur gratuit daca trimiti returul catre noi prin FAN Courier si expedierea se face dintr-o localitate pentru care nu se percep taxe pentru kilometri exteriori. Lista completa cu localitatile la care FAN Courier nu taxeaza kilometri exteriori o gasesti la http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf. Te rugam sa te asiguri de acest lucru inainte de a expedia coletul. In cazul in care se percep taxe pentru kilometri exteriori, pentru localitatea din care trimiti returul, contravaloarea acesteia va fi suportata de catre tine.

Poti alege alta marime sau un produs la schimb:

Dupa primirea articolelor returnate si verificarea acestora, iti vom expedia schimbul de marime (in limita stocului disponibil), sau alte produse la schimb. Schimbul de produse este gratuit prin Posta Romana. Pentru re-expedierea prin curier se va percepe inca o taxa de transport.

Vei primi contravaloarea produsului prin:

Iti vom rambursa integral contravaloarea produsului si costurile de livrare, in termen de 7 zile de la intrarea in posesia noastra a produsului returnat, prin modalitatea aleasa de tine si la care te incadrezi, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ai ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi. 

Din momentul primirii articolelor returnate si dupa ce acestea au fost verificate si incadrate ca produse ce indeplinesc conditiile mai sus mentionate, returnarea contravalorii pretului de achizitie a produsului se va face de catre Zonia, conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 si 3, prin una dintre urmatoarele optiuni: 

 1. Mandat postal: prin Posta Romana, la adresa ta (in 3-4 zile lucratoare prin instiintare in cutia postala) - comision practicat 11 lei;
 2. Virament bancar: din contul Zonia in contul tau din Romania (banii ajung in aproximativ 24 ore de la procesarea platii) - comision practicat 0 lei;
 3. Rambursare pe cardul prin care a fost efectuata plata (doar pentru comenzile platite cu cardul) - comision practicat 0 lei;
 4. Orice alta metoda de plata folosita si agreata: PayPal - comision practicat 3 euro, alte conturi din afara Romaniei - comision practicat 10 euro.

Comisionul nu este perceput de Zonia.ro, ci de terti procesatori.

Pentru oricare din metodele de returnare a contravalorii produsului aleasa, te rugam sa ne transmiti in scris pe adresa de e-mail contact@zonia.ro sau in formularul de retur datele necesare pentru efectuarea operatiunii de restituire.

Important

Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate daca, in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.

Orice retur care nu respecta Termenii si conditiile Zonia va fi refuzat.

 Bucura-te de confortul cumparaturilor creat de Zonia!