New Zonia, New You! Descoperă

TRANSPORT GRATUIT

la orice comanda

BANII INAPOI

in maxim 14 zile

RETUR GRATUIT

in 14 zile

LIVRARE IN 24h

in Romania

COLECTIA NOUA

in fiecare Vineri

CALITATE VERIFICATA

Produse masurate individual

S.C. Zonia World S.R.L

CUI RO19164160
J13/3315/2006

Str. 1 Decembrie 1918 Nr. 12,
Mangalia, Jud.Constanta, Romania

telefon: +40 766 985 985
email: [email protected]

Confidentialitate

Protectia datelor

ANPC

Termeni si conditii

Dispozitii generale:

Site-ul www.zonia.ro este proprietatea S.C. ZONIA WORLD SRL, denumita in continuare Zonia.ro,  societate comerciala legal infiintata conform legilor romane, cu sediul in Mangalia, str 1 Decembrie 1918 nr 12 Mangalia, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J13/3315/2006, CUI 19164160 , atribut fiscal RO, capital social subscris si varsat 200 lei, avand contul bancar nr. RO50INGB0000999902910787 deschis la ING Bank – Constanta, tel. 0766985985 , adresa de e-mail [email protected]

Zonia.ro comercializeaza  haine de dama prin comenzi online si telefonice. Toate informatiile continute pe zonia.ro au rolul de a prezenta produsele si de a facilita efectuarea de comenzi catre clienti.

Accesarea, navigarea, deschiderea unui cont si efectuarea de comenzi pe site-ul Zonia.ro reprezinta acceptarea de catre tine a tuturor termenilor si conditiilor, asa cum sunt descrisi in continuare.

Intrucat prezentii “Termeni si conditii” produc efecte legale si pentru ca ne dorim sa fii informata corect, te rugam sa citesti cu atentie  textul  integral.

Ne rezervam dreptul sa modificam aceste prevederi  partial sau integral fara nicio notificare prealabila. Accesarea site-ului  si deschiderea unui cont www.zonia.ro implica in mod tacit ca  accepti si esti de acord ca, fara acordul tau  si fara notificari prealabile, putem sa modificam, sa stergem,  partial sau integral, orice informatie de pe site. 

Produsele:

Produsele comercializate de Zonia.ro sunt produse noi, ambalate de zonia.ro si care sunt livrate cu factura fiscala, conform legislatiei in vigoare, in limita stocului disponibil. Din acest motiv, ne rezervam dreptul sa nu operam si sa nu livram comenzile pentru produsele care nu se mai gasesc in oferta prezentata de Zonia.ro.

Imaginile publicate pe site reprezinta fotografii ale produselor reale si au rolul de exemplificare. Imaginile nu pot reda toate caracteristicile articolului real, din acest motiv produsele livrate pot diferi de imaginile existente pe site (mici diferente privitoare la culoare sau aspect). De asemenea, pot interveni diferente de 2-3 cm in masurile articolelor prezentate pe site. 

In limita legislatiei in vigoare, ne exoneram de orice responsabilitate in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului referitor la produse de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop.

Preturile produselor includ Taxa pe valoare adăugată (TVA) si nu includ taxele de livrare.

Zonia.ro nu este raspunzatoare pentru comisioanele percepute de terti pentru efectuarea platii produsului.

Drepturi de autor:

Imaginile, continutul (text, imagini si video), descrierile si denumirile sunt proprietatea intelectuala a Zonia.ro, a colaboratorilor sau a furnizorilor nostri. Reproducerea, vanzarea, descarcarea, modificarea sau preluarea lor in scop comercial este strict interzisa.

Denumirea site-ului si insemnele grafice sunt proprietate intelectuala a Zonia World si nu se pot folosi, prelua, modifica fara acordul scris al proprietarului.

Pentru a semnala incalcarea dreptulrilor de autor ne puteti contacta pe [email protected].

Marca Zonia a fost inregistrata la OSIM in martie 2014, cu numar de depozit M201401661.

Conciliere interna:

Depunem toate eforturile ca tu sa fii multumita de produsele si serviciile zonia.ro. In cazul in care, totusi exista probleme referitoare la o comanda, suntem aici sa le rezolvam prin conciliere directa. Te rugam sa o contactezi pe colega noastra  Laura Rusu, Assistent Manager Zonia.ro pe adresa [email protected] si  ea va face tot posibilul sa  solutioneze cererea  in maxim 24 de ore. 

Livrarea:

Livrarea se face în 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid.

Termenul de livrare se aplica doar pentru produsele care se afla pe stoc in momentul efectuarii comenzii. Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descriere, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate.

Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu avem produsul dorit pe stoc, ne rezervam dreptul de a nu nu onora comanda.

In cazul in care poti primi coletul doar in anumite zile sau intervale orare, te rugam ca inainte sa finalizezi comanda sa faci aceasta precizare la rubrica obsevatii.  Aceste cerinte vor fi respectate in functie de disponibilitatea si programul serviciilor de curierat.

In cazul in care, din diverse motive, avem suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, ne rezervam dreptul de a expedia comanda doar cu plata in avans.

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

Pentru livrari in Europa, taxa de transport incepe de la 29 Lei. Livrarea se dureaza intre 2 si 10 zile, in functie de tara in care locuiesti si modalitatea de transport dorita.

Pentru a expedia comenzile internationale este necesara plata in avans. Aceasta se poate face direct cu cardul, transfer bancar, PayPal sau Western Union (in cont). http://www.zonia.ro/modalitati-de-plata

Modalitati de plata:

Modalitatile prin care poti achita produsele noastre sunt:

Ramburs – platesti agentului curier cand preiei coletul

Transfer bancar – transferi anticipat echivalentul in bani al comenzii tale in contul nostru: RO50INGB0000999902910787 deschis la ING Bank – Constanta. Poti face acest lucru prin online banking sau la orice agentie ING din zona ta. In aceasta situatie, expediem comenzile  doar dupa ce avem confirmarea virarii  baniilor in contul zonia.ro

Poti plati pentru cumparaturile tale si prin card bancar. Cardurile acceptate sunt cele emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro).

Garantam siguranta platilor cu cardul prin procesatorul Mobilpay (Netopia). Site oficial: Mobilpay https://www.mobilpay.ro/public/

Returnarea produselor:

Poti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice. 

Potrivit legislatiei in vigoare,

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati şi fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 34/2014 , pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014.

De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de catre client. "

Astfel, te rugam sa completezi formularul de retur Produsul sau produsele pe care doresti sa le returnezi trebuie sa ajunga la sediul firmei Zonia World in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care tu ai primit coletul. 

Produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil si sub rezerva ca acesta sa indeplineasca conditiile de retur.  Astfel, produsele returnate vor fi acceptate doar cu eticheta intacta si sigiliul atasat, factura in original sau copie si  fara semne ca ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, diverse pete).

Premiile sub forma de voucher sau produsele castigate in urma concursurilor organizate de Zonia.ro, nu se returneaza, cu exceptia  produselor care prezinta defecte de fabricatie.

Poti opta si pentru schimb de produse. Pentru re-expedierea prin curier percepem taxa de transport aferenta.

Beneficiezi de retur gratuit prin easybox. Daca optezi pentru ridicarea returului de la adresa, acest serviciu presupune o taxa de 10 lei, care se va retine din suma pe care o vom restitui catre tine.

Daca doresti returul banilor, acestia vor fi rambursati prin card bancar in termen de 14 de zile conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, prin virament bancar in contul clientului sau prin posta, la adresa  din cartea de identitate.

Iti rambursam integral contravaloarea produsului. In cazul in care alegi alta modalitate, Zonia.ro nu suporta  costurile suplimentare aparute din diferenta de standard de livrare.

Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate, daca, in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.

Garantia produselor:

Pentru pastrarea garantiei este foarte important  sa respecti  instructiunile de folosire, ingrijire si curatare a produsului. Aceste instructiuni sunt specifice produsului tau si trebuie sa le citesti si sa le urmezi pentru nu-l deteriora.

Iti respectam dreptul la garantie potrivit legislatiei in vigoare privind drepturile consumatorilor prevazute in OUG 140/2021, asadar Zonia.ro ofera garantia legala de conformitate pentru produsele pe care le comercializeaza.

Pentru ca ne dorim o relatie corecta cu tine si  ne aliniem reglementarilor europene  privind protectia consumatorilor, Magazinul Zonia.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.roAstfel,  stii ca site-ul este verificat de catre o terta parte si indeplineste o serie de standarde minime pentru un site de comert electronic.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

Pentru ca e dreptul tau sa iti spui parerea referitoare la bunurile si serviciile pe care le comercializam, ai posibilitatea de a suna la Protectia consumatorului, telefon TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonica cu apelare gratuita.

De asemenea, poti face sesizari cu privire la serviciile si produsele pe care ti le oferim la CJPC Constanta, online pe www.anpc.gov.ro, prin scrisoare la adresa: str. Poporului nr. 121 bis, Constanta, telefonic: 0241/554.557, prin fax: 0241/631.528, prin e-mail: [email protected]. Program functionare: Luni-Joi: 8.30-17.00; Vineri: 8.30-14.30.

Date cu caracter personal:

SC ZONIA WORLD SRL s-a inregistrat la A.N.S.P.D.C.P in Registrul General cu numarul  8210 din data: 12/04/2012 si  cu nr. de inscriere a prelucrarii notifiate in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal 22863. Prin aceasta, Zonia.ro are obligatia  sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre tine.

Aceasta masura este conforma cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform articolului 12 (c) al Legii nr. 677/2001, orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; *orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

In calitate de utilizator al Zonia.ro ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si  semnata  pe care o trimiti  prin servicii postale  la adresa societatii Zonia World, 1 decembrie nr 12, Mangalia, Romania sau prin e-mail pe adresa: [email protected]. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. 

Pentru a putea comanda produse de pe site-ul www.zonia.ro trebuie sa iti creezi cont (prin completarea formularului de inregistrare) si sa ne oferi  urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume, adresa, cod postal, data nasterii, sex, telefon, username, parola. Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul liber si in mod neechivoc ca datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform articolului 12 al Legii nr. 677/2001, vom utiliza datele tale personale exclusiv pentru:

-comertul online;

-transmiterea prin e-mail a ofertelor noastre precum si a mesajelor publicitare si de marketing cu privire la activitatea noastra;

-organizarea de concursuri.  

Prin bifarea casutei  ,,Aboneaza-te la newsletter"  din formularului care este pe site, iti exprimi acordul ca  Zonia  sa trimita pe adresa ta de email materiale publicitare.

Datele tale sunt destinate utilizarii de catre S.C. Zonia World SRL in scopurile mai sus mentionate si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia firmei de curierat care asigura livrarea produselor. Prin comanda directa pe site-ul nostru iti exprimi acordul pentru dezvaluirea datelor tale cu caracter personal urmatorilor terti:

-firmelor de curierat (FAN Courier/Sameday/DPD/GLS/Posta Romana) care vor asigura livrarea produselor;

-firmelor de IT (Innobyte si Padaviva) , care mentin functionarea optima a site-ului;

-de asemenea datele tale pot fi partajate cu terti precum procesatorul de carduri Mobilpay (Netopia) in cazul platilor cu cardul.

 

Zonia nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

 

 

Client Nou? ai 7% reducere la prima comanda