Printurile raman o buna modalitate de a combina diferite elemente din natura sau chiar elemente futuriste sau grafice in tinute inspirate, pentru un plus de mister. In plus, printurile au marele avantaj de a ne ajuta sa accentuam diferite trasaturi sau sa camuflam micile defecte, astfel ca vom aplica din nou regula proportionalitatii: imprimeurile mici  scad din volum anumite parti,  in timp ce imprimeurile de mari dimensiuni vor reda un efect de volum. Totodata, in materie de asortare a printurilor, e bine de retinut ca ele devin piesa principala a oricarei tinute, asadar nu se vor asorta tot cu printuri, ci cu elemente neutre sau monocrome.

Unul dintre cele mai purtate imprimeuri sunt cele florale si animal print, ambele revenind in forta si fiind prezente in outfit-urile afisate pe podium in acest an la Paris.

Exoticul Animal Print

Animal print, este un imprimeu exotic, dar in acelasi timp clasic si elegant, putand fi asortat usor cu accesorii bej, maro sau negre. Se poate regasi foarte usor intr-un stil classy impreuna cu pantaloni drepti albi sau fusta alba, daca printul este pe bluza, dar nu poti da gres nici cu asortarea  acestor printuri cu piese negre. Atata timp cat te limitezi la paleta cromatica-alb-negru-maro si croiuri simple, nu ai cum sa ratezi o tinuta cu un animal print.

Dungile cu efect vizual

Dungile se poarta si in acest an, indiferent de forma lor, asadar daca mai ai perechea aceea de pantaloni cu dungi verticale care iti fac picioarele mai lungi, e timpul sa ii scoti si sa profiti de avantajele pe care acestia ti le ofera. Evita dungile orizontale, decat in cazul in care ai o silueta foarte mica si vrei sa adaugi un plus de volum anumitor zone, in caz contrar efectul lor iti va adauga vizual cativa centimetri in talie si solduri.

Carourile- mereu la moda

Un trend ce continua din sezonul rece este cel al patratelelor, al carourilor, al patratelor de sah, care va fi prezent si in sezonul cald. Acesta, asortat corect poate atrage toate privirile sau poate ruina o intreaga tinuta! Ramai mereu in sfera cromatica a printului purtat si asorteaza restul tinutei dupa indicatiile de la animal print si nu ar trebui sa ai  dezastre fashion!

Imprimeul floral- atat de feminin

Imprimeurile florale sunt din nou in tendintele primavara-vara 2023, distingandu-se prin flori soft, flori inspirate din anii ’60, flori mici. Florile soft sunt romantice, plutitoare, blande, fiind vazute in culori luminoase, designuri aerisite si sexi. Printurile florale specifice anilor ’60 sunt in nuante portocalii, au formele lor specifice inconfundabile, in schimb, florile mici dragalase, destinate pieselor vestimentare feminine si fresh, fiind vazute pe materiale usoare. 

Alege din Noua Colectie Zonia imprimeurile care ti se potrivesc si nu ezita sa le porti pe fiecare in parte cu incredere si feminitate!

O zi insorita!