Magazinul online al anului 2015, 2016 si 2017 in materie de fashion, pe numele sau Zonia, s-a pregatit de Black Friday. Daca vreodata femeile au reactionat la ceva in aceasta minunata zi atat pentru comercianti cat si pentru clienti (mai putin minunata, insa, pentru curieri) au fost reducerile substantiale care tin mai mult de 24 de ore. Asadar, Zonia vine in intampinarea tuturor femeilor care vor sa fie chic la un pret mic cu reduceri de pana la 70 % la aproape toate categoriile gasite pe site.

Reducerile sunt bune atunci cand sunt "pe bune", iar de asta urmeaza sa va convingeti pe Zonia.ro, magazinul online unde rochiile elegante nu costa mult, unde o tinuta de birou este accesibila si unde colectiile unicat nu se lasa cu durere la retragerea sumei de pe card.

Reducerile sunt bune atunci cand dureaza o intreaga saptamana, de pe 17 pana pe 24 noiembrie, perioada in care poti sa iti aloci timp sa verifici fiecare produs in parte, sa alegi in functie de necesitate, dorinta sau sa procedezi dupa cum zice o vorba din batrani: "sa faci vara sanie si iarna car!". Asta inseamna ca poti anticipa evenimentele viitoare si poti actiona in consecinta alegand rochii de ocazie la preturi mai mult decat reduse, astfel te vei putea bucura de o garderoba festiva diversificata in plina vara fara sa te ingrijorezi ca nu mai gasesti marimea potrivita pentru rochia care iti place.

Reducerile sunt bune si pentru un suflu nou pe care il poti da garderobei actuale, mai ales ca fericirea pe care o aduce un item nou, dorit si potrivit in sifonierul tau parca iti creaza noi idei de asortare si ii pune geniul creativ la test. Alege o vesta impreuna cu o rochie de iarna pentru a fi eleganta la birou sau in timpul liber, aceasta dandu-ti confortul termic de care ai nevoie, dar in acelasi timp dand fluiditate intregii tinute. Alege un palton sau o rochie eleganta potrivita pentru trecerea dintre ani sau alege sa iti accesorizezi tinuta deja existenta, reducerile se aplica aproape la toate produsele de pe site.

Tine de tine cum iti gestionezi timpul si bugetul, important este sa nu pierzi reducerile de 70% care vor fi disponibile pe Zonia.ro o saptamana intreaga!

Spor la shopping!