In fiecare an apar noi tendinte in materie de machiaj insa la final cred ca alegerea potrivita este sa alegem machiajul cel mai potrivit momentului din zi in care alegem sa il purtam, adecvat evenimentului insa cel mai important criteriu este sa alegem mereu machiajul care ne da o senzatie de siguranta, de incredere si care e in armonie perfecta cu trasaturile fetei.

Asa cum stim, pe fiecare dintre noi Mama Natura a inzestrat-o cu cate ceva diferit, buze volumptoase, ochi mari si profunzi, pometi perfecti, gene ideale, insa putine sunt norocoasele care le au pe toate. Asadar, tendintele in moda si in machiaj incearca sa impace fiecare femeie care e avantajata de focalizarea pe cea mai frumoasa trasatura a ei. Anul asta, la fel ca si culorile care guverneaza intreaga industrie fashion, se poarta machiajele armonioase, care sustin frumusetea naturala, punand accent puternic pe o singura trasatura sau accent moderat pe fiecare dintre ele. Astfel, s-au conturat 3 tipuri de machiaje: stilul Red Lips, Perfect Nude Sheen si Rosy Glow. Asa cum tradeaza denumirile fiecaruia, ele sunt tendinte de machiaj care pot juca dublu rol: de zi sau de noapte, in functie de eveniment si de momentul in care alegem sa le purtam.

Stilul Red Lips, e lesne de inteles ca pune accentul pe culoarea buzelor, si nu orice fel de culoare, ci una indrazneata, un rosu intens, stacojiu, sau o combinatie dintre cele doua. Aceasta nuanta descreste insa accentul care trebuie pus la machiajul ochilor si il reduce la minim: un fard gri-maro e mai mult decat suficient.

Stilul Perfect Nude Sheen promoveaza in schimb un ten perfect curat (imposibil la majoritatea dintre noi) insa ne ajuta in acest sens dandu-ne mana libera la folosirea bazelor de machiaj usoare, fluide, translucide impreuna cu un fond de ten si putin bronzer la pometi.

Stilul Rosy Glow va "resusciteaza" obrajii si vi-i accentueaza pentru un plus de prospetime, voiosie si optimism. Machiajul consta in folosirea nuantelor calde din sfera cromatica a rozului si aplicarea lor pe pometi impreuna cu accentuarea minima a buzelor si a atingerii fine a rimelului pe gene.

Acestea sunt cele 3 directii de care trebuie sa tineti cont atat in aceasta primavara cat si restul anului, insa, asa cum v-ati obisnuit deja, un machiaj simplu inseamna mai multa indrazneala in alegerea tinutei si a culorilor ei, asadar indrazniti! Indrazniti sa va etalati frumusetea naturala dar nu va fie frica sa incercati lucruri noi si in materie de garderoba! Ati vazut noua noastra colectie de primavara?