In curand  incepe perioada concediilor si, ca de fiecare data, vrei sa ai cea mai frumoasa experienta de pana acum. Oriunde te-ai duce, iti doresti relaxare, amintiri de neuitat, timp sa explorezi imprejurimile si siguranta pe toata durata calatoriei tale. De fiecare data concediile ne aduc neprevazutul, mai ales daca pasii ne duc catre o tara sau locatie necunoscuta, tocmai de asta e bine de stiut ca sunt gadgeturi care iti pot usura perioada de adaptare si sedere in acele locuri. Iata cateva dintre ele: Gadgeturi pentru siguranta si orientare:
  1. De regula nu sunt probleme cu lasarea in siguranta a bagajelor in camera, insa daca stii ca ai lucruri valoroase cu tine care nu incap in seif e bine sa ai in plus o metoda de a le tine in siguranta. O alarma portabila pentru usa hotelului este ideala in a-ti tine bunurile in siguranta, dar in acelasi timp este perfecta si pentru persoanele care circula singure, putand odihnindu-se linistite stiind ca nu va intra nimeni in camera fara acordul lor.
  2. Cartela electronica pentru recunoasterea bagajului. Daca ai patit-o pana acum stii ca nimic nu iti poate strica un concediu care abia incepe decat intarzierea avionului, pierderea legaturii sau a bagajelor. Asadar, o cartela electronica pentru recunoasterea bagajului este ceea ce ai nevoie pentru a te asigura ca bagajul tau ajunge inapoi la tine. Cu o simpla scanare angajatii aeroportului pot afla detaliile necesare.
  3. Gps compact. Nu, nu te poate scapa smartphone-ul de carat bagaj in plus si sunt multe alte motive pentru care un gps este mai bun decat o aplicatie de pe smartphone. E mic si va fi ghidul tau in locuri noi ca sa nu te pierzi.
  4. Odata cu Gps-ul vine si nevoia de a vorbi limba tarii in care te duci sau cel putin o limba de circulatie universala. Daca tot ce stii e limba materna si alte cateva cuvinte in engleza atunci ai nevoie neaparat de un gadget care te face poliglot peste noapte: un translator portabil. Doar incarci dictionarul si esti poliglot.
  5. Amplificatorul de semnal este un must have, mai ales ca vei parcurge zone fara semnal. Totodata este o masura importanta pe care vrei sa o iei mai ales daca pleci intr-o excursie pe munte. Telefonul va putea apela numarul de urgenta iar echipajul de salvare va putea sa te localizeze mai usor.
Gadgeturi de relaxare:
  1. Acum ca te-ai asigurat ca nu te poti pierde tu sau bagajele tale, ca ai toate bunurile in siguranta si esti fluent in limba tarii pe care o vizitezi, e cazul sa incepi sa te bucuri de pesisaj si de atractiile locurilor. Pentru asta ai nevoie in primul rand de o camera sport compacta, rezistenta la praf si apa.
  2. Un selfie stick este deja de la sine inteles ca iti trebuie atunci cand vrei sa apari si tu in peisajul minunat pe care il vei imortaliza.
  3. Husa rezistenta la apa este si ea un must have impreuna cu un incarcator solar portabil care te va asigura ca nu ramai fara baterie.
  4. Ca sa eviti sa cari dupa tine un geamantan de carti, un ebook Reader iti poate fi de folos atunci cand vrei sa te relexezi cu o lectura placuta. Incarca-ti toate cartile preferate si citeste-le in cel mai relaxant mod.
  5. Daca cititul nu e pe placul tau, atunci ia-ti muzica preferata pe un hdd extern si conecteaza-ti telefonul la o boxa portabila atunci cand te relaxezi la soare, cu cortul sau la o cina romantica pe malul apei.
Acestea fiind deja puse in bagaj nu uita sa iti iei cel mai frumos zambet si cea mai aventuriera atitudine. Concediu placut!