Treningul Treningul este o piesa vestimentara care pur si simplu nu lipseste din nicio garderoba deoarece cu mic cu mare, toate lumea vrea sa se relaxeze sau sa practice un sport. Asadar, prezenta a cel putin unui costum de trening in sifonier face ca toate acele zile in care esti gata de actiune sau pur si simplu vrei sa imbraci ceva repede pentru o iesire la market, sa fie mult mai la indemana.
  • Treningul se poarta doar in sala de sport
Complet fals! Tinutele sporty din ultima perioada arata ca poti fi o prezenta chic si fara a recurge la rochii cu paiete la fiecare aparitie publica. Cele ma bune exemple sunt divele de la Hollywood precum J Lo sau Kim Kardashian care aleg uneori treningul pentru aparitii neoficiale. Treningul ales de acestea este compus din doua piese, hanorac si pantaloni, si este asortat fie cu slapi (pentru o iesire scurta) fie cu pantofi sport si o geanta in aceeasi culoare ca si treningul. Parul prins  sau lasat pe spate, un mahiaj de zi si o pereche de ochelari de soare si ai o tinuta lejera in cateva minute. O alta aparitie publica a treningului este purtarea lui alaturi de o jacheta din piele si pantofi sport, unde trebuie avut mereu in vedere ca hanoracul sa nu fie baggy, ci sa urmeze linia corpului.
  • Nu poti purta treningul la birou
Aici e relativa treaba. Nu il poti purta daca ai un mediu strict de munca, dar daca ai un casual friday poti sa scapi si purtand un trening. In orice caz, asa cum majoritatea locurilor de munca nu impun neaparat un dress code, poti include treningul intr-o tinuta office cu conditia ca el sa nu aiba logo-uri sau alte elemente speciale. Asorteaza treningul cu  pereche de botine cu toc si un pulover,  fara accesorii statement, deoarece vei face deja un statement prin purtarea treningului intr-un cadru casual.
  • Tinutele sporty
Tinutele sporty sunt involuntar, poate, adoptate de tot mai multi de la inventarea tenisilor si a pantalonilor de trening. Orice om vrea in primul rand sa se simta confortabil pe parcursul zilei si de cele mai multe ori crede ca odata cu evolutia industriei de fashion acest lucru ii este rapit putin cate putin din cauza normelor pe care le adoptam in societate despre cum si ce ar trebui sa purtam in diferite momente ale zilei. Nimic mai fals! Chiar daca intoarcerea la trening si la tinutele sport este deseori vazut ca un regres in fashion, iti trebuie multa pricepere ca sa poti purta treningul cu sandale cu toc la o iesire in oras. Cei mai cunoscuti pantaloni de trening purtati cu sandale sunt cei cu dungi veticale pe laterale, in care logo-ul devine parte implicita in outfit. Alege o pereche de pantaloni drepti si asorteaza-i cu o pereche de sandale cu toc, un tricou si o geaca stil aviator, un pic mai baggy. Vei reusi sa darami mitul ca treningul se poarta doar cu adidasi si vei deveni un adevarat trend setter in grupul tau de prieteni. Totodata, daca iti doresti o accentuare a pieselor sporty, alege sa le asortezi specific curentului hip-hop din anii 2000: piese mari in culori metalice. Nu mai astepta si fii inaintea trendului cu noile treninguri de pe site-ul Zonia!